Урочисте вручення дипломів бакалаврам Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

Урочисте вручення дипломів бакалаврам Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

22 червня випускники-бакалаври Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи перейшли у новий статус – майбутніх магістрантів університету та партнерів у сфері освіти, науки та бізнесу.

Багато теплих слів і побажань випускникам університету було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, зокрема ректор, д.е.н., професор Павло Володимирович Пашко побажав випускникам вміло застосувати на практиці знання, отримані в університеті, а також відмітив, що спілкування з НУДФСУ на цьому не закінчується, тому що бакалаври можуть продовжити навчання у нашому вищому навчальному закладі, аби отримати диплом магістра.

Студентів-випускників з урочистою подією в їх житті привітав директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, д.е.н., професор Михайло Олександрович Кужелєв та побажав випускникам стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень.

Також на заході були присутні начальник управління Пенсійного фонду в м.Ірпені Заболотна В.В., депутат та секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй та ін.

Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, підготовлена ЦТРВС «Сузір’я».

Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи в урочистій атмосфері під оплески колег, рідних та викладачів вручив 311 дипломів випускникам-бакалаврам, із них – 25 з відзнакою.

Ця визначна подія запам’ятається всім на довгий час. Студенти отримали омріяні дипломи, відбулося остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Бажаємо випускникам творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *