Валерій Пустовойтенко: кожна нова робота – це знову навчання

Валерій Пустовойтенко: кожна нова робота – це знову навчання

Сьогодні до НУДФСУ завітав політик, екс-прем’єр України та екс-голова Федерації Футболу України Валерій Пустовойтенко.

Ректор університету Павло Пашко відкриваючи захід, нагадав студентам, що український політик працював у закладах вищої освіти і, навіть, стоїть у витоків створення  НУДФСУ. «На стінах нашого університету є історичне фото, де Валерій Павлович перерізає стрічку. Це людина, яка створювала наш університет, саме він багато років тому заклав основну базу», –  зазначив ректор.

Спілкуючись із присутніми, Валерій Пустовойтенко поділився цікавими історіями із свого студентського життя та закликав присутніх вчитися добре. «Пам’ятайте, що кожна нова робота – це знову навчання і як би ви не вчилися зараз, то буде нове навчання. Проте, знання, які ви отримуєте наразі – це потужна база для майбутнього. Тому, вчіться добре, бо я вчився не так і потім довелося багато всього освоїти заново», – зазначив екс-прем’єр-міністр України.

Така настанова дуже припала до душі студентам і надихнула на пошуки роботи. «Мені дуже сподобалася ця порада, я усвідомила, що потрібно застосовувати свої знання на практиці. Важливо не тільки добре вчитися, а й одночасно працювати», – зізналася студентка 5 курсу ННІ права Яна Коченко.

Політик пригадав, що був строгим викладачем і робив поблажки студентам тільки в одному випадку. «Я завжди робив переклички на парі і уточнював, де знаходиться відсутній студент. Якщо я чув, що він на роботі – я відразу пробачав», – розповів Валерій Пустовойтенко.

Більше інформації шукайте у розгорнутому інтерв’ю з Валерієм Пустовойтенком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *