Відбувся English Speaking Club

Відбувся English Speaking Club

У НУДФСУ провели засідання English Speaking Club, яке відбулося у рамках проекту Марії Богуслав «Київ заговорить англійською». Захід організувала  кафедра сучасних європейських мов ННІ гуманітарних наук. Учасниками англомовного клубу стали студенти університету, а спеціальними гостями – представник Освітньої Агенції міста Києва Оксана Воронкіна та викладач проекту Lingva Skills, студентка Київського медичного університету імені О.О.Богомольця Princess Lanes.

Організатори заходу ознайомили присутніх з роботою освітньої платформи Lingva Skills, і розповіли про основну мету проекту «Київ заговорить англійською». «Метою проекту є допомогти кожному українцю розширити свої можливості і повноцінно інтегруватися у світове співтовариство», – зазначила завідувач кафедри сучасних європейських мов Людмила Онучак.

Гостя з Нігерії зізналася, що саме завдяки англійській мові має можливість вчитися в Україні та отримувати медичну освіту. «У моїй країні немає закладів вищої освіти, де готують фахівців у сфері охорони здоров`я. Тому я приїхала до України, щоб отримати необхідні знання для боротьби з епідеміями та специфічними африканськими хворобами», – зазначила Princess Lanes.

Учасників заходу закликали вчити мови правильно, не зазубрювати правила, а мати інтуїтивне відчуття мови і вміти нею користуватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *