Відбувся Кубок України серед дорослих та юніорів з бойового самбо

НУДФСУ спільно із Федерацією бойового самбо України провели Кубок України серед дорослих та юніорів з бойового самбо. Організував захід ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації. Участь у турнірі взяли представники з різних міст та областей нашої країни.

За словами організаторів, метою заходу є пропаганда здорового способу життя. «Ми залучаємо студентів і курсантів до занять спортом і саме тому проводимо турнір уже декілька років поспіль», – зазначив начальник центру студентського спорту Вадим Гаєвий і додав, що «серед призерів цьогорічного турніру є і студенти НУДФСУ».

Ректор Павло Пашко зауважив, що університет славиться видатними студентами-спортсменами. «Саме в нашому університеті навчалися і ще навчаються переможці та учасники зимових та літніх Олімпійських ігор, чемпіони Європи та Світу, такі як, Ярослав Амосов, брати Дмитро та Владислав Парубченки, Олексій Кривець та інші, – підкреслив він та побажав учасникам перемоги.

За результатами змагань, турнірна таблиця виглядає так:

Командний залік у віковій групі «Дорослі»

1 місце – місто Київ

2 місце – Київська область

3 місце – Одеська область

Командний залік у віковій групі «Юніори»

1 місце – місто Київ

2 місце – Київська область

3 місце – Волинська область

Ректор університету закликав учасників змагань стати студентами НУДФСУ. «Хочеться бачити вас не тільки на змаганнях, а й на студентській лаві нашого університету», – підкреслив Павло Пашко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *