Адвокати-практики поділилися досвідом із студентами

За сприяння кафедри кримінального права та кримінології ННІ права відбулася зустріч із практикуючими адвокатами та партнерами АПК «Конфідент» Артуром Мартіросяном та Андрієм Комаром. Такі заходи проводяться з метою поєднання теоретичних знань студентів із практикою.

Артур Мартіросян поділився своїми думками на одну із актуальних тем сьогодення, а саме про судову реформу України. «На жаль чи на щастя, нам випало жити у час реформ, проте ці реформи трохи затягнулися у зв’язку із ситуацією, яка є в нашій державі», – зазначив адвокат. Також він підкреслив, що наразі судова система України не є досконалою.

У свою чергу, Андрій Комар підтримав колегу та зазначив, що після судової реформи продовжує існувати значна кількість проблем та прогалин, серед яких недостатність кваліфікованих кадрів та надмірна завантаженість судів. «Справи у судах розглядаються надзвичайно повільно, роками. Декілька справ, які я веду, потрапили в суд більше, ніж півроку тому, а судових засідань по них ще досі не проведено», – підкреслив адвокат.

Учасники заходу відмітили, що такі зустрічі є дуже актуальними та цікавими. «Гості висвітлили як позитивні, так і негативні практичні моменти судової реформи, тому такі заходи є надзвичайно корисними. Ти розумієш реальний відрив між теоретичними положеннями та тим з чим стикаються практики», – зазначила студентка ННІ права Дарина Костючик.

На прохання студентів, адвокати-практики поділилися секретами працевлаштування в умовах значної конкуренції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *