В університеті відбувся «Студентський Майданс»

В університеті відбувся «Студентський Майданс»

У Національному університеті державної фіскальної служби України  відбувся «Студентський Майданс»,  перший етап фестивалю-конкурсу «Дебют першокурсника», який започаткували в минулому році. Конкурс організував культурно-мистецький центр «Сузір’я» з метою об’єднати талановиту молодь в єдиному творчому пориві відстояти честь свого інституту.

Участь у конкурсі взяли: ННІ права; ННІ обліку, аналізу та аудиту; ННІ фінансів, банківської справи; ННІ економіки, оподаткування та митної справи, а також факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції. Оцінювали конкурс начальник відділу культури Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк; заслужений діяч естрадного мистецтва України, член асоціації діячів естрадного мистецтва України, засновник та керівник студії аранжування та звукозапису «VGRstudio» Володимир Гризлов; дипломований хореограф-балетмейстер, хореограф-постановник та співорганізатор конкурсу «Місіс Ірпінь» Марія Криницька; художній керівник  хореографічного ансамблю «Гелексі денс» Наталія Гончар та Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, очолив склад журі ректор університету Павло Пашко.

За словами ректора, обрати переможця було непросто, тому що всі учасники підготувалися професійно. «Учасники виступили на гідному рівні, відчувався професійний підхід до завдання, сподобалися всі і було важко когось виділити, але довелося», – сказав Павло Пашко.

Отже, перемогу здобув ННІ обліку, аналізу та аудиту; друге місце посів ННІ фінансів, банківської справи; третє місце виборов Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Хореограф-постановник танцю переможців, доцент кафедри аудиту та економічного аналізу Катерина Салямон-Міхєєва поділилася, що готуватися до конкурсу було нелегко. «Скажу чесно, було нелегко готуватися, адже це не професійні танцюристи, це студенти у яких навчання, підробіток, інші плани і зібрати усіх в одному місці, і в один час було непросто. Багато учасників мінялися у зв’язку із хворобами та екстреними операціями, але все пройшло чудово, ми задоволені», – розповіла вона.

За її словами, ідея танцю народилася завдяки першокурснику із прізвищем Бізбіз, який і став головним героєм танцю. «Його прізвище у нас асоціюється із безвізом, тому і народилася ідея танцю – Бізбіз подорожує світом по безвізу і отримує освіту», – зазначила Катерина Салямон-Міхєєва.

Постановник танцю учасників, які зайняли ІІ місце припустила, що для перемоги їм не вистачило часу для підготовки. «Ми раді за переможців і щиро їх вітаємо, їхня робота була технічно кращою. Нам не вистачило часу, щоб відточити рухи, у зв’язку із підготовкою до КВНу, де ми перемогли. Але сподіваюся, що ми ще дамо жару у ІІ етапі конкурсу», – розповіла заступник директора навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи з культурно-масової роботи Катерина Дубініч-Тарапата.

Інформуємо, що 15 листопада відбудеться ІІ етап конкурсу «Дебют першокурсника» – танцювальне шоу «Творчий калейдоскоп».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *