В університеті відбулася презентація збірки «Римований Ірпінь»

В університеті відбулася презентація збірки «Римований Ірпінь»

У бібліотеці Національного університету державної фіскальної служби України було представлено збірку поезій «Римований Ірпінь», у якій представлені твори класиків української літератури і сучасних письменників, для яких Ірпінь стало джерелом натхнення. Основна мета заходу сформувати читацький інтерес у студентів та сприяти духовному становленню студента, як особистості.

Участь у заході взяли упорядник збірки «Римований Ірпінь» Юлія Бережко-Камінська, головний редактор газети «Ірпінський вісник», автори творів, що ввійшли до збірки, ректор університету Павло Пашко, викладачі, співробітники бібліотеки та студенти університету.

За словами ректора, серед великої кількості різноманітних заходів, які відбуваються в університеті, слід відзначити зустрічі, авторські вечори та презентації, які проводить наукова бібліотека. «Діяльність бібліотеки спрямована на  формування всебічно розвиненої особистості. У студентські роки, коли ми обираємо орієнтири для майбутнього життя, хороша поезія може допомогти зрозуміти світ і себе в ньому», – зазначив ректор і додав, що «у студентів є чудова можливість навчатися і жити у місті, у якому протягом багатьох років твориться не тільки поезія, а й українська література, адже Ірпінь вже по праву вважається літературною столицею України».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *