В університеті відбувся «Ярмарок вакансій»

В університеті відбувся «Ярмарок вакансій»

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся «Ярмарок вакансій». Захід організував відділ  профорієнтаційної роботи, практики та сприяння працевлаштуванню з метою ознайомлення студентів з діяльністю представлених компаній та організацій. Студенти мали можливість отримати інформацію про наявні вакансії та відкриті програми з працевлаштування, стажування та проходження практики на підприємствах.

Участь у заході взяли компанії, які зацікавлені в працевлаштуванні перспективних студентів, а саме: ПАТ КБ «Приватбанк»; АТ «ОТП Банк»; «Грант Торнтон Україна»; «Mazars Ukraine»; управління державної охорони України; компанія EY; «Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів АССА»; «European Business Association»; ПТ «Велта П.М.С.Г. «Гарант-Сервіс»; офіс великих платників податків Державної фіскальної служби; ГУ Державної фіскальної служби у Київській області; управління патрульної поліції у м. Києві; північний офіс Держаудитслужби; управління Пенсійного фонду України у м. Ірпінь; «Сільпо» та Ірпінський міський суд Київської області.

Варто зазначити, що «Ярмарок вакансій» відбувається 2 рази на рік, восени та навесні. Участь у ньому беруть як постійні компанії-учасники так і нові представники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *