Засідання Вченої ради: підведення підсумків наукових досягнень

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) відбулося засідання Вченої ради, яке приурочене Всесвітньому дню науки та Дню Університету. На заході провели посвяту в науковці та вручили подяки тим науковцям, яким уже присвоєно науковий ступінь та вчене звання.

Ректор університету Павло Пашко відкриваючи захід, нагадав присутнім, що майбутнє університету та держави загалом залежить від рівня наукової діяльності. «Майбутнє нашої держави, її інноваційний розвиток і процвітання залежить від забезпечення високого рівня науки, освіти та технологій», – наголосив ректор та побажав усім втілення творчих та наукових задумів.

Після цього Павло Пашко перейшов до вручення диплому та атрибутів почесного професора Віктору Пинзенику, якому рішенням Вченої ради університету присвоєно звання «Почесний професор УДФСУ».

Також, на засіданні підвели підсумки конкурсу «Кращий науково-педагогічний працівник університету» за результатами якого переможцями у номінаціях стали:

  • Андрій Новицький – «Кращий професор» – д.ю.н., професор кафедри цивільного права та процесу;
  • Олена Калита – «Кращий доцент» – доцент кафедри кафедра журналістики, української словесності;
  • Олена Харіна – «Кращий старший викладач» – старший викладач кафедри психології та соціології;
  • Вікторія Олійник – «Кращий викладач/асистент» – викладач кафедри бухгалтерського обліку.

У номінаціях «Краща кафедра» та «Кращий ННІ/факультет» перемогу здобули кафедра фінансових ринків та Навчально-науковий інституту фінансів, банківської справи.

Підсумовуючи захід, вчений секретар Оксана Ярова ще раз привітала присутніх почесних професорів, переможців, лауреатів номінацій та побажала успіхів у науковій діяльності. «Бажаємо творчої наснаги, непересічних успіхів та наукових здобутків, в ім’я процвітання нашого закладу вищої освіти та України», – зазначила Оксана Ярова.

Довідково:

Для вирішення перспективних і поточних питань освітньої, наукової, інноваційної, господарської діяльності та міжнародної співпраці в університеті діє Вчена рада – колегіальний орган, створений у 1996 році. За період діяльності Вченої ради Університету проведено понад 200 засідань, на яких розглядались питання відповідно до повноважень та функцій Вченої ради, визначених у Положенні про Вчену раду університету.

Рішенням Вченої ради присвоєно вчені звання професора, доцента, старшого наукового співробітника більше ніж 360 науковим і науково-педагогічним працівникам, 26 як вітчизняним, так і зарубіжним діячам у галузі науки, освіти та відомим фахівцям-практикам звання «Почесний професор» Університету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *