Відбувся вечір пам’яті Андрія Кузьменка

Відбувся вечір пам’яті Андрія Кузьменка

У Національному університеті державної фіскальної служби України відбувся вечір пам’яті соліста групи «Скрябін», продюсера, телеведучого, письменника та актора Андрія Кузьменка, більше відомого, як Кузьма Скрябін, який загинув у автокатастрофі. Традиційно, захід підготував і провів Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Уже 4 рік поспіль студенти та курсанти збираються разом і виконують під гітару хіти співака, згадують його найкумедніші жарти та цитати, читають авторські вірші про кумира та вірші фанатів. «Приблизно за місяць до трагічної дати, студенти та курсанти починають готуватися до вечора пам’яті. Разом придумуємо сценарій і щодня після пар репетируємо по 2-3 години у аудиторіях», – розповіла Юліана Колесник, провідний фахівець відділення виховної та соціально-психологічної роботи Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

За її словами, неможливо повірити, що Кузьми більше немає серед живих. «Не віриться! І дуже шкода, що світ втратив людину, яка  наповнювала всіх позитивом, дарувала гарний настрій та не боялася казати правду вголос», – зазначила Юліана Колесник.

Організатори заходу впевнені, що пісні Андрія Кузьменка розтоплюють найхолодніші людські серця, а його творчість обов’язково надихне ще не одне покоління. «Кузьма – мудра і проста людина, психолог від природи. Його любили і великі, і малі, його поважали всюди, він не боявся казати та співати щиру правду! Був простим і прикольним чуваком! Він назавжди залишиться у нашій пам’яті і у наших серцях», – розповідають ведучі заходу і запевняють, що «людина жива, поки живе пам’ять про неї».

Варто підкреслити, що кожного року, 2 лютого, студенти та курсанти НУДФСУ відвідують вечір пам’яті Андрія Кузьменка, який відбувається у Києві на Майдані Незалежності. Фанати з усієї України збираються разом щоб згадати кумира та заспівати його пісень. Також, вечори пам’яті співака відбуваються у різних куточках нашої країни.

Нагадаємо, український співак Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині. Він повертався з концерту, який відбувся у Кривому Розі на честь 25-річчя гурту «Скрябін».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *