В університеті відзначили день закоханих

В університеті відзначили день закоханих

У Національному університеті державної фіскальної служби України відзначили день закоханих та  провели чимало святкових заходів. Майже в кожному Науково-навчальному інституті створили романтичну атмосферу, прикрасили стіни, коридори, холи та вікна, а також провели низку цікавих заходів.

Зокрема, ННІ обліку, аналізу та аудиту організував засідання круглого столу «Кохання з наукової точки зору» на якому намагалися дати відповідь «що таке кохання?» і тому ретельно досліджували його суть. У свою чергу, ННІ економіки, оподаткування та митної справи облаштував фотозону для закоханих і привітав усіх закоханих виступом гурту «Картель», який подарував оточуючим чимало пісень про кохання. ННІ права переодягнув студентів у янголят, які пригощали оточуючих цукерками та дарували «валентинки». ННІ інформаційних технологій провів творчий захід «Закоханий програміст» на якому під гітару співали пісень про кохання. А ННІ фінансів, банківської справи провів квест “Amore mio”.

Варто зазначити, що Студентське самоврядування університету відтворило популярне шоу «Хто зверху?» та влаштувало поєдинок між  хлопцями та дівчатами. Дівчата довели хлопцям, що вони знають їх краще, ніж хлопці їх.

Також, до святкування дня закоханих долучився Ірпінський державний коледж економіки та права, який відтворив колись дуже відоме шоу «Кохання з першого погляду». Учасники заходу  презентували себе та обирали другу половинку, яка найбільше їм сподобалася. Глядачі оплесками визначили найкращу пару шоу.

Університет щиро вітає всіх зі святом та бажає всім кохати і бути закоханими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *