В університеті відбулися перші змагання зі спортивного орієнтування у закритих приміщеннях

В університеті відбулися перші змагання зі спортивного орієнтування у закритих приміщеннях

У Національному університеті державної фіскальної служби України провели І Відкриті змагання зі спортивного орієнтування у закритих приміщеннях. Захід організував та провів ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації за сприяння спортивного клубу ZELESTA.

Мета заходу – популяризація здорового способу життя та проведення профорієнтаційної роботи серед учасників змагань. Завдання – відвідати контрольні пункти, що обладнані на місцевості в заданому напрямку, вибирати призму КП, встановлену в центрі надрукованого на карті кола, яка відповідає легенді КП та зафіксувати своє рішення. Участь у змагання взяли представники з різних областей України, а також студенти всіх інститутів НУДФСУ та Ірпінського державного коледжу економіки та права. Зауважимо, що вік учасників змагань складав від 10 до 60 років. Змагання були особистими, а не командними, тому кожному учаснику присвоювали електронний чіп, за допомогою якого відслідковували деталі його участі та визначали успішність.

Підтримати та підбадьорити учасників змагань завітали Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський, директор  Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Пілевич, суддя національної категорії, головний суддя змагань Віктор Білошицький, начальник відділу маркетингу та перспективних технологій НУДФСУ Валентин Добров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *