Відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту права

У Національному університеті державної фіскальної служби України (НУДФСУ) провели урочисту видачу дипломів випускникам-магістрам Навчально-наукового інституту права. Участь у заході взяли члени ректорату, директори Навчально-наукових інститутів, завідувачі кафедр та увесь професорсько-викладацький склад Навчально-наукового інституту права на чолі з директором інституту Василем Топчієм. Спеціальним гостем церемонії випуску став начальник Головного управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України (ГУ ВБ ДФСУ), полковник податкової міліції Ігор Шкурат.

Перед початком офіційної частини заходу, учасники церемонії згадали героїв, які віддали власне життя за долю майбутніх поколінь і стали творцями нової історії України. Університет хвилиною мовчання вшанував пам’ять випускників ННІ права Миколу Королька (випуск 2011 року), Олександра Саєнка (випуск 2012 року), Олександра Маламужа (випуск 2009 року).

Розпочинаючи урочисту частину, ректор університету Павло Пашко зазначив, що саме завдяки випускникам-юристам Україна буде розвиватися, як держава, тому, закликав їх зберегти у цій спеціальності найголовніше. «Ви своїми знаннями вводите ті права, які дозволяють Україні рости, як державі. Бажаю вам у цій спеціальності зберегти головне, а саме чесність і любов до своєї держави. Не пробуйте її продати та втекти за кордон у зв’язку з важкою ситуацією у країні. Це ваша земля і любіть цю землю. З такою основою ви зможете добитися будь-яких успіхів, а університет завжди буде вас чекати в гості чи на навчання», – підкреслив Павло Пашко.

Начальник ГУ ВБ ДФСУ Ігор Шкурат привітав випускників з історичним днем та запросив на роботу у лави ДФСУ.  «Вітаю вас з цим історичним днем. У кожної людини є певний етап у житті, він розпочинається, він закінчується, інколи ми це помічаємо, інколи – ні. Проте,  коли 216 молодих і красивих фахівців роблять перший крок у велике життя – це дуже відповідально та історично», – зауважив Ігор Шкурат та додав: «Бажаю всім знайти себе та пропоную роботу в інституції внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України, обіцяю цікаву справу та підтримку. Будемо раді бачити вас у своїх лавах».

Варто зазначити, що сьогоднішні випускники уже продемонстрували свої професійні здібності та удостоєні високих нагород. Зокрема, Союз юристів України за підтримки Асоціації юридичних клінік України, Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України та за участю Вищої ради правосуддя, Верховного Суду України, Генеральної прокуратури України, Міністерства освіти і науки України визначив кращих студентів-юристів України, серед них 5 магістрів ННІ права. Звання «Кращий студент-юрист» присвоєно Альоні Малогіній, Анастасії Трубніковій, Марії Шумінській, Віталію Бахуру, Михайлу Цегельнику.

Згідно наказу Університету ДФС України № 430 та № 431 від 22.02.2019 року «Про випуск магістрів Навчально-наукового інституту права» дипломи отримали 216 юнаків і дівчат, з них 56 дипломів з відзнакою.

За традицією, після отримання дипломів, випускники затанцювали вальс, заспівали Гімн університету та підкинули конфедератки на удачу. Наприкінці свята, протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив усіх бажаючих святою водою.

Нагадаємо, що свій випускний уже відсвяткували магістри Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, а також Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи.

Більше фото можна знайти, перейшовши за посиланням – https://drive.google.com/drive/folders/1IcwbEzavwQlYVrIU52P479e1cYFPzYKu?usp=sharing

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *