ННІ права Університету ДФС України разом з науковим товариством кафедри було проведено інтелектуальну гру з міжнародного права

ННІ права Університету ДФС України разом з науковим товариством кафедри було проведено інтелектуальну гру з міжнародного права

28 лютого 2019 р. кафедрою міжнародного права та порівняльного правознавства ННІ права Університету ДФС України разом з науковим товариством кафедри було проведено інтелектуальну гру з міжнародного права.

До участі у грі були залучені студенти групи ПБ-18-9к, які вивчають навчальну дисципліну «Міжнародне право». Команди обрали назви:

Команда І-«Феміда»  – Лученко Л., Стриженко Н., Бабій А., Гончарук Т., Комнацький А.;

Команда ІІ-«Солідарність» – Поліщук М., Ротань В., Малишевський С., Богдановський Д., Деркач Н.

Команда ІІІ-«Правовики» Бєліков А., Хоречко К., Школьний Д., Корнєйчук І., Господарик А.

Команда ІV – «Міжнародники» – Жученкова І,Чумак Т., Брехов В., Лучко В., Наруцька О.

Почесне журі: Глух Марина Василівна, к.ю.н., доцент, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства; Сердюк Вікторія Олександрівна, к.ю.н., доцент, доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, Бабенко Антон Юрійович, старший викладач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства. Ведуча гри – Кузнєцова Каріна, модератори гри – Мандрика Ірина та Сагайдачна Ірина.

Інтелектуальна гра проходила емоційно, весело та жваво. У часники гри проявили високий рівень знань, вміння працювати у команді, та креативність.

За результатами гри були визначені переможці: І місце посіла команда «Солідарність», ІІ місце – «Феміда», ІІІ місце – «Міжнародник.»

Вітаємо переможців! Слід зауважити, що інтелектуальна гра вже стала традиційною та зацікавлює ще більшу аудиторію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *