Відбулася церемонія випуску магістрів ННІ економіки, оподаткування та митної справи і ННІ інформаційних технологій

У Національному університеті державної фіскальної служби України провели урочисту видачу дипломів випускникам-магістрам Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи (далі – ННІ ЕОМС) і Навчально-наукового інституту інформаційних технологій (далі – ННІ ІТ).

Участь у заході взяли члени ректорату, директори Навчально-наукових інститутів, завідувачі кафедр та увесь професорсько-викладацький склад ННІ ЕОМС на чолі з директором інституту Костянтином Швабієм і  ННІ ІТ на чолі з директором інституту Артуром Горбовим. Спеціальними гостями церемонії випуску стали Президент ВГО «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе; директор відділу податкових та юридичних послуг ТОВ «PwC України» Максим Дудник; Надзвичайний і Повноважний Посол України в Боснії та Герцеговині і «Почесний професор Університету ДФС України» Олександр Левченко; начальник управління телекомунікацій та мережевих сервісів Департаменту розвитку ІТ  ДФС України Ігор Смірнов.

Зокрема, Президент ВГО «Асоціація платників податків України» Грігол Катамадзе привітав випускників із закінченням університету та побажав кар’єрного успіху. «Я переконаний, що ви отримали якісну освіту, і скористаєтесь нею, а також тими знаннями, які отримали в цих стінах. Де б ви не працювали у майбутньому – бажаю великих успіхів!» – сказав він. Крім цього, Грігол Катамадзе нагородив працівників університету Подякою за активну громадську позицію та високий професіоналізм.

У свою чергу, директор відділу податкових та юридичних послуг ТОВ «PwC України» Максим Дудник окреслив одну із складових успіху, яку потрібно дотримуватися випускникам. «Ви зробили перший і дуже важливий крок в своєму житті, ви маєте ним пишатися, але це лише перший крок, а їх в вашому житті буде ще дуже багато. Тому, я хочу порадити вам лише одне – вчіться і тяжко працюйте!» – наголосив він, а також вручив сертифікат про призначення іменної стипендії ТОВ «PwC України» кращій студентці Марині Скаженник.

Ректор Павло Пашко привітав випускників і разом з керівництвом університету вручив магістрам дипломи та медалі «За відмінне навчання».

За традицією, після отримання дипломів, випускники затанцювали вальс, заспівали Гімн університету та підкинули конфедератки на удачу. Крім цього, магістри написали свої побажання у капсулу часу, яку зможуть відкрити через 20 років на зустрічі випускників.

Наприкінці свята протоієрей церкви Святого Миколая Отець Василь Мандзюк благословив усіх бажаючих святою водою.

Нагадаємо, що свій випускний уже відсвяткували магістри Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту,  Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи, а також Навчально-науковий інститут права.

Більше фото можна знайти, перейшовши за посиланням – https://drive.google.com/drive/folders/1n_2ir09Xe1YA7h_CCbI3am2QqR1Jpmr7?usp=sharing

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *