На кафедрі психології та соціології проведено заходи в рамках Дня відкритих дверей Університету державної фіскальної служби України

На кафедрі психології та соціології проведено заходи в рамках Дня відкритих дверей Університету державної фіскальної служби України

З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами навчання за спеціальністю “Психологія” на кафедрі психології та соціології 2 березня 2019 року проведено заходи в рамках Дня відкритих дверей Університету державної фіскальної служби України.

Гості отримали інформацію (в аудиторії 603 корпус В) про умови навчання, викладацький колектив кафедри з ознайомчої лекції – презентації, яку провели завідувач кафедри психології та соціології, доктор філософських наук, професор Льовкіна Олена Геннадіївна та доцент кафедри психології та соціології, кандидат психологічних наук, Капосльоз Григорій Вікторович. А також прийняли активну участь у майстер-класі (з елементами тренінгу) “Проектування майбутнього”, який провів професор кафедри психології та соціології, кандидат психологічних наук, доцент Семиліт Микола Васильович.

Крім того, в аудиторії 220 для тих гостей нашого університету, які хотіли пройти пробне ЗНО, професор кафедри психології та соціології, кандидат психологічних наук, доцент Семиліт Микола Васильович провів міні-тренінг, метою якого було підвищення стресостійкості в умовах тестування.

Колективом кафедри було залучено до Дня відкритих дверей 18 осіб для ознайомлення з майбутньою професією та умовами навчання.

Запрошуємо на навчання!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *