В університеті відбувся Чемпіонат з гирьового спорту

В Національному університеті державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) проведено Чемпіонат з гирьового спорту. Організували захід Навчально-науковий інститут спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації (далі – ННІ СФБПР) спільно з Фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» (далі – ФСТ «Динамо»). Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, залучення студентів та курсантів до занять спортом, організація активного дозвілля для покращення здоров’я молоді.

Участь у змаганнях взяли збірні команди Навчально-наукових інститутів НУДФСУ, Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПППКППМ), Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Гостями заходу стали Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ СФБПР Ігор Малинський, начальник ФПППКППМ Василь Чмелюк, завідувач кафедри хортингу та реабілітації Валерій Бойко, перший заступник голови ФСТ «Динамо» Олена Гаврилко та в.о. начальника відділу професійної підготовки Головного управління Національної поліції України у Київській області Сергій Кришталь. Головним суддею змагань став майстер спорту з гирьового спорту Олександр Лаврентьєв.  

Змагання традиційно розпочалися з виконання Гімну України. Учасники змагалися за право першості залежно від вагових категорій юнаків та дівчат.

За результатами змагань, таблиця командної першості виглядає так:

I місце  – збірна  команда Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції;

II місце – збірна команда Ірпінського державного коледжу економіки та права;

III місце – збірна команда Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту.

Варто відмітити, що змагання з гирьового спорту в університеті проводяться не вперше і третій рік поспіль першість серед команд університету здобуває збірна команда ФПППКППМ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *