ННІ фінансів, банківської справи  провели науково-практичний семінар на тему «Особливості мотивації та самотивації  в процесі формування особистості майбутнього фахівця»

ННІ фінансів, банківської справи  провели науково-практичний семінар на тему «Особливості мотивації та самотивації  в процесі формування особистості майбутнього фахівця»

20 березня 2019 року в рамках декади ННІ фінансів, банківської справи  проведено науково-практичний семінар на тему «Особливості мотивації та самотивації  в процесі формування особистості майбутнього фахівця» з використанням тренінгових технологій, який поєднав здобувачів вищої освіти різних рівнів та спеціальностей. Серед них студенти:  Ірпінського коледжу економіки та права; ННІ фінансів, банківської справи спеціальності «Менеджмент», «Проектний менеджмент»; ННІ гуманітарних наук спеціальність «Психологія».

З вітальним словом виступили: директор ННІ ФБС, професор М. О. Кужелєв, заступник директора з наукової роботи ННІ ФБС, доцент В.В. Павлюк, професор кафедри менеджменту А.А. Олешко, заступник завідувача кафедри менеджменту з наукової роботи, доцент  І.Г. Канцур, керівник заходу, доцент кафедри менеджменту А.А. Грушева, ст. викладач кафедри менеджменту В.П. Салямон, асистент кафедри менеджменту Л.О. Попович й побажали здобувачам вищої освіти бути завжди енерджайзерами мотивованими до успіху.

На заході панувала дружня і  відкрита атмосфера. Студенти активно та креативно висловлювали  точку зору під час інтерпретації вправ «Вплив винагород на мотивацію», «Формула успіху Уільяма Джеймса», інших тренінгових методик.

На завершення присутні отримали аркуш «домашнього завдання», що може стати стимулом до підвищення мотивації й самотивації на шляху до успіху!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *