KPMG в Україні відвідали студентів НУДФСУ

KPMG в Україні відвідали студентів НУДФСУ

Цього тижня представники KPMG в Україні завітали до студентів та викладачів НУДФСУ на запрошення кафедри кримінального процесу та криміналістики Навчально-наукового інституту права.  Гості поділились своїм професійним досвідом та розказали про кар’єрні можливості у одній з найбільших міжнародних компаній, яка надає аудиторські та консалтингові послуги.

Старший юрист KPMG в Україні Ірина Хиляк та старший спеціаліст з підбору персоналу Галина Левчук, розповіли про компанію, а також провели майстер-клас про податкові спори та практичні аспекти їх захисту. Особливо приємно, що серед гостей була і випускниця НУДФСУ, а нині старший юрист та адвокат KPMG в Україні Яна Базя.

Зустріч  допомогла студентам зрозуміти, як саме вони зможуть реалізувати у роботі свої знання, отримані під час навчання, адже всі компанії стикаються з податковим правом. Тож, престижність та унікальність юридичної сфери завжди залишаються незмінними.

Наприкінці зустрічі, гості із KPMG відповіли на питання присутніх та відзначили подарунками найактивніших учасників, а також запросили всіх брати участь у проектах компанії для студентів, проходити практику та у перспективі стати членом великої команди KPMG.

Довідково:

KPMG – це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. Сьогодні KPMG здійснює свою діяльність в 153 країнах.

До числа клієнтів KPMG входять корпорації, державні установи, а також некомерційні організації. Головною метою компанії є забезпечення і підвищення якості професійних послуг, що надаються її фахівцями. KPMG завжди прагне залучати до свого штату найкращих спеціалістів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *