Члени клубу «Менеджер» обговорили організаційну культуру у системі управління персоналом

Члени клубу «Менеджер» обговорили організаційну культуру у системі управління персоналом

У Національному університеті державної фіскальної  служби України в рамках засідання наукового клубу «Менеджер» кафедри менеджменту Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи відбувся науково-практичний семінар з елементами тренінгу «Організаційна культура у системі управління персоналом».

Участь у заході взяли здобувачі І (бакалаврського) та ІІ (магістерського)  рівнів вищої освіти Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи, а також викладачі кафедри менеджменту.

На семінарі було обговорено низку ключових питань. Зокрема, професорсько-викладацький склад кафедри менеджменту поінформував присутніх про:

  • роль організаційної культури в стратегії розвитку сучасних організацій (завідувач кафедри менеджменту Микола Гусятинський);
  • створення і підтримку високого іміджу керівника як важливої об’єктивної умови успіху в діловій сфері (доцент кафедри менеджменту Ганна Євтушенко);
  • особливості відбору персоналу сумісного з організаційною культурою (доцент кафедри менеджменту Інна Канцур);
  • стадії адаптаційного процесу пристосування працівників до організаційної культури (асистент кафедри менеджменту Людмила Попович).

А члени клубу «Менеджер» виступили із ґрунтовними доповідями з актуальних проблем щодо формування організаційної культури.

Також, у рамках семінару було проведено тренінги на теми:

  • практичні приклади дев’яти компаній з ефективною організаційною культурою;
  • рівні корпоративної культури.

Подібні семінари у клубі «Менеджер», який здійснює свою діяльність уже близько 10 років, є традиційними. Крім цього, учасники клубу беруть активну участь у конференціях, олімпіадах та конкурсах наукових робіт, які проходять в закладах вищої освіти України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *