Відбувся круглий стіл «Я – президент України»

У рамках декади Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту відбулося засідання круглого столу «Я – президент України». Захід відбувся з метою визначення найперспективніших ідей, які б допомогли новому президенту України керувати країною. Участь у засіданні взяли ректор Національного університету державної фіскальної служби України (НУДФСУ) Павло Пашко, керівництво та професорсько-викладацький склад Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту, а також здобувачі вищої освіти.

Спеціальними гостями заходу стали випускник НУДФСУ (на той час обліково-економічного факультету), директор ТОВ «Олеум-трейд» Віктор Мікушин та аудитор, консультант з Міжнародних стандартів фінансової звітності, Член Ради та керівник Комітету з фінансів та бюджету ФПБАУ Сергій Рогозний.

Розпочав захід ректор університету Павло Пашко, який побажав учасникам успіхів та закликав не переставати вчитися. «Вчіться! Коли ви постійно вчитеся, то накопичуєте в собі  капітал, який ніколи не втратите. Хіба-що разом з головою. Вчіться і тоді у вас обов’язково все вийде, тоді ви станете президентами. Бажаю удачі», – зауважив ректор.

Випускник НУДФСУ Віктор Мікушин закликав студентів максимально використовувати у житті все те, що в них вкладають в університеті. «У першу чергу, це теоретичні знання, бо принцип державності «Сплати податки і спи спокійно» –  ніхто не відміняв. А для того, щоб їх правильно заплатити –  потрібно розуміти скільки платити, як і в які терміни. Тому, принципи обліку, а саме податкового – це основне для вас», –  підкреслив директор ТОВ «Олеум-трейд» і закликав чітко сформувати для себе ціль.

 «Бажаю, щоб ви чітко окреслили для себе ціль і мету, а наступним кроком – як ви до цього прийдете. Бо можна – по головах, не дивлячись ні на що і ні на кого, а можна курсувати, дотримуючись принципів порядності та принципів ведення бізнесу», – підсумував Віктор Мікушин.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання, які наразі гостро стоять у державі та висловили своє бачення щодо їх вирішення, а також надали пропозиції для покращення та пришвидшення розвитку України.

По завершенню засідання, переможця нагородили грамотою та статуеткою, а інших учасників відзначили сертифікатами про участь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *