Студенти привезли до університету нові перемоги

Студенти Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) вибороли призові місця у Всеукраїнській студентській олімпіаді та у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, що проходили у різних закладах вищої освіти України.

Так, студенти НУДФСУ взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно орієнтованої навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності», яка проходила у Львівському державному університеті життєдіяльності. Олімпіада проходила у два етапи, а саме з комп’ютерного тестування та розв’язку задач і кросворду, а також з надання першої долікарняної допомоги. Участь в олімпіаді взяли понад 100 учасників із 52 закладів вищої освіти України.

НУДФСУ представила команда студентів, а саме курсантка ІІ курсу Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Надія Дума та студенти І курсу ННІ ФБС Олександра Шевчук і Ольга Лисаченко. У командному заліку учасники НУДФСУ вибороли  І місце, а Дума Надія – ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з безпеки життєдіяльності.

Крім цього, у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Економіки природокористування та охорони навколишнього середовища». Участь в якому взяли 70 учасників із 29 закладів вищої освіти України.

НУДФСУ представила студентка ІІІ курсу ННІ ФБС Ірина Глінкіна, яка презентувала основні результати наукової роботи «Оподаткування електронних відходів» та виборола І місце.

Університет вітає студентів із перемогою та бажає нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *