НУДФСУ і Всеукраїнська федерація рукопашного бою України підписали меморандум про співпрацю

Національний університет державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) та Всеукраїнська федерація рукопашного бою України підписали меморандум про співпрацю. Організував захід Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПППКППМ) з метою налагодження взаємостосунків спрямованих на пропаганду здорового способу життя та розвитку спорту.

У рамках цієї знакової для університету події, відбувся показовий виступ спортивного клубу «Легіон» ФПППКППМ, який заснований у 2017 році. Участь у заході взяли проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції НУДФСУ Василь Чмелюк, керівництво, викладачі, курсанти та студенти ФПППКППМ, а також президент та представники Всеукраїнської федерації рукопашного бою України.

Відкрив захід Василь Чмелюк, який привітав учасників заходу та зазначив, що ця подія є важливим кроком у житті університету та ФПППКППМ, а саме для спортсменів, бо дасть можливість їм проявити себе. «З сьогоднішнього дня ми розпочинаємо новий етап у співпраці із Всеукраїнською федерацією рукопашного бою України і я впевнений, що вона принесе гарні результати. А ми, в свою чергу, зробимо все по-максимуму, щоб наші спортсмени могли розвиватися і рости у спортивному професіоналізмі», – зазначив він і додав: «На нашому факультеті підтримується патріотизм, воля до перемоги і виховання в спортивному дусі. Я б, навіть, сказав, що це і є наш девіз, а Федерація рукопашного бою України близька нам по духу», – підкреслив Василь Чмелюк.

Президент Всеукраїнської федерації рукопашного бою України Олександр Гартвич підтримав слова Василя Чмелюка та зазначив, що сьогодні підписується історична угода. «Нам дуже приємно знаходитися у вашому університеті і ми дуже раді цій співпраці. Ця угода дійсно є історичною», – поділився враженнями президент Федерації.

Після цього, Василь Чмелюк та Олександр Гартвич вручили нагороди найсильнішим бійцям НУДФСУ, які вибороли 3-тє командне місце у турнірі з рукопашного бою на «Кубку Президента України».

Наприкінці зустрічі відбулися показові виступи спортивного клубу «Легіон» ФПППКППМ та відбувся майстер-клас з рукопашного бою від президента Всеукраїнської федерації рукопашного бою України Олександра Гартвича.

Варто зазначити, що для гостей НУДФСУ було проведено ознайомчу екскурсію університетом та спортзалами ФПППКППМ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *