Випускники-обліковці долучилися до акції «Врятуй довкілля від поліетилену» та започаткували у НУДФСУ нову традицію

Випускники-обліковці долучилися до акції «Врятуй довкілля від поліетилену» та започаткували у НУДФСУ нову традицію

Випускники-бакалаври Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту (далі – ННІОАА) Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) вирішили допомогти людству врятувати світ від забруднення і долучилися до акції «День без поліетилену». Вони прийняли рішення не запускати у небо повітряні кульки на випускному, що було традиційним елементом свята, а подарувати навчальному закладу «Лаву випускника», чим і започаткували нову традицію.

Відтепер на території НУДФСУ своє місце зайняла нова лава із парасолькою, яку урочисто встановили і відкрили випускники разом із директором ННІОАА Наталією Мацелюх та ректором НУДФСУ Павлом Пашком. На лаві навіки вкарбовані золотом назви випускних груп.

Варто зазначити, що за даними ООН, щороку у світі використовують 5 трильйонів поліетиленових торбинок. При цьому щорічно до океану потрапляє 8 мільйонів тонн пластикової тари, в тому числі, й пакетів.

Наразі у Верховній Раді зареєстровані три законопроекти, які передбачають обмеження використання пластикових пакетів в Україні.

3 липня по всьому світу відзначатимуть Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів і кожний з нас може долучитися до всесвітньої акції «День без поліетилену». Адже, тільки разом ми зможемо зробити цей світ кращим.

НУДФСУ пишається своїми випускниками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *