До НУДФСУ завітали спортсмени із США

До НУДФСУ завітали спортсмени із США

До Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ) завітали Гравці Спілки Української Молоді Сполучених Штатів Америки (США). Зустріч відбулася за сприяння директора Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігоря Малинського та за участі Першого проректора з навчально-методичної та виховної роботи Олега Шевчука, проректора з адміністративно-господарської діяльності Олександра Фокіна та представників Ірпінської міської ради..

Гості познайомилися із життєдіяльністю та спортивною базою НУДФСУ і відмітили, що він один з найбільших навчальних закладів за територією та розвиненою інфраструктурою, який облаштований за європейськими стандартами у парковій зоні Ірпеня.

Після гостювання у НУДФСУ, спортсмени поїхали на товариський футбольний матч, який проходив у рамках Всеукраїнського туру «На Крилах Дружніх Змагань II». Гра відбулася ірпінському стадіоні «Чемпіон». Суперниками Гравців Спілки Української Молоді США виступила збірна команда юнаків Ірпінського регіону. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *