Святковим концертом та конкурсом вареників в УДФСУ відзначили День працівників освіти

Святковим концертом та конкурсом вареників в УДФСУ відзначили День працівників освіти

До дня працівників освіти в Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) провели святковий концерт. Участь у заході взяли керівництво навчального закладу, викладачі та співробітники УДФСУ.    Розпочав захід, традиційно, ректор Павло Пашко, який привітав присутніх із святом та нагородив співробітників УДФСУ низкою нагород. Зокрема, відзнакою «Почесний працівник Університету державної фіскальної служби України» за багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві та з нагоди 60-річчя; грамотою Верхової Ради України «За заслуги перед Українським народом»; нагрудним знаком «Відмінник освіти України» «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність» (Наказ Міністерства освіти і науки України від 11.09.2019 року №467-к); подякою Міністерства освіти і науки України «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність»; почесною грамотою Національної академії педагогічних наук України за вагомий внесок у розвиток вітчизняної юридичної науки, активну науково-педагогічну і громадську діяльність, особисті досягнення у професійній діяльності.

          Також, привітати працівників УДФСУ завітали заступник міського голови міста Ірпеня Марія Попруга та член-кореспондент Національної Академії педагогічних наук України, академік-секретар Відділення вищої освіти Національної Академії педагогічних наук України Петро Саух.

          Крім цього, до вітань долучився колектив Культурно-мистецького центру «Сузір’я», який подарував присутнім низку вокально-танцювальних номерів, а спеціальним гостем заходу стала заслужена артистка Автономної Республіки Крим Наталія Пудрик, яка виконала для працівників УДФСУ декілька своїх пісень.

          Варто зазначити, що на цьому святкування професійного свята в УДФСУ не закінчилося і наступного дня працівники змагалися у конкурсі на найкраще приготування вареників та їх презентації, де також показали гідні результати.

          УДФСУ вкотре вітає співробітників із Днем працівників освіти і бажає натхнення, мудрості і терпіння в нелегкій, але дуже важливій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *