В Університеті відбувся День відкритих дверей

В Університеті відбувся День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбувся День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям Університету напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу. Отримати інформацію про особливості вступу та навчання до Університету прибули майбутні студенти з різних регіонів України.

Участь у заході взяли ректор Університету Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, в.о. проректора з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Лариса Мілімко, директори Навчально-наукових інститутів, а також професорсько-викладацький склад Університету.

Офіційну частину відкрив ректор навчального закладу Павло Пашко. У своєму виступі він розповів про Університет і про ті можливості, які отримує кожен його студент, а також поінформував присутніх про перспективи працевлаштування випускників. «Наш університет –  єдиний навчальний заклад в Україні, який готує фахівців у сфері боротьби з фінансовими злочинами. Це наша особливість, ми готуємо спеціалістів, які контролюють правильність використання бюджетних коштів у державі. Варто зазначити, шо ми відкрили багато спеціальностей у цьому напрямі», – підкреслив Павло Пашко і додав: «Ми готуємо спеціалістів у цілковито різних сферах, а саме: для Державної податкової служби України, митної служби України, Державною служби фінансового моніторингу України, Рахункової палати і для інших державних органів, які займаються борьбою з  економічним злочинами. В минулому році 37% наших випускників пішли працювати в органи митної та податкової служби і близько 32% в інші державні органи», – поділився ректор Університету.

Про умови вступу до Університету розповіла гостям відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Мілімко. «Для того щоб стати нашим студентом вам потрібно зробити зовсім небагато, а розпочати вам пропоную з того, що зайти на наш офіційний сайт https://nusta.edu.ua/ і визначитися з тим, яку професію ви хочете обрати. Заходьте у вкладку вступнику, там є перелік спеціальностей за яким ви можете вступати, а також ознайомитися з інформацією, яка вас цікавить», – зазначила Лариса Мілімко.

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася в Навчально-наукових  інститутах (ННІ) та Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції на гостей чекали різноманітні заходи, а саме:

  1. ННІ права – правовий брейн-ринг.
  2. ННІ економіки, оподаткування та митної справи – гра «Митний квест».
  3. ННІ гуманітарних наук – ворк-шоп «Професія психолога в сучасному світі» , прес-конференція з питань вступу, ділова гра «Мій медіагерой», презентація відеофільму «Специфіка та переваги професії «Журналістика» , презентація про історію свята Halloween а також інтерактивна гра kahoot.
  4. ННІ обліку, аналізу та аудиту – демонстраційний тренінг «Сучасні виклики професійної підготовки фахівців з обліку і оподаткування».
  5. ННІ інформаційних технологій – квест «Програмісти-це сьогодення і майбутнє».
  6. ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації – відкрите тренування з бойового самбо.
  7. ННІ фінансів, банківської справи та страхування – «Музей грошей», ознайомча експозиція, презентація бакалаврських програм та виїзна екскурсія «Світ менеджменту».
  8. Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – Спартакіада Факультету, офіційне відкриття майданчику «Тактичної підготовки», показово-навчальний виступ СК «Легіон», а також збирання табельної та автоматичної навчальної зброї.

Варто зазначити, що дні відритих дверей Університет проводить щомісяця, щоб якомога більше майбутніх студентів мали можливість познайомитися із навчальним закладом, поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації практик і стажувань, а також можливостей працевлаштування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *