Кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053-«Психологія»

Кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053-«Психологія»

26 жовтня 2019 року кафедрою психології та соціології було проведено День відкритих дверей для абітурієнтів зі спеціальності 053-«Психологія»

У вигляді ворк-шопу «професфя психолога в сучасному світі».

З вітальним словом до гостей звернулась в.о. директора ННІ гуманітарних наук УДФСУ Л.А. Весельська, яка розповіла про переваги навчання в УДФСУ , про умови навчання, про перспективність професій психолога.

Доцент кафедри, кандидат психологічних наук Пєтухова І.О. висвітлила специфіку професії психолога, основні його функції , можливості працевлаштування, вплив особистісних якостей та ефективність професійної діяльності переваги та виклики цієї затребуваної професії.

Старший викладач кафедр Харіна О.Є. провела з майбутніми абітурієнтами психодіагностичні проективні методики «Неіснуюча тварина», «Баранчик в пляшці», «Психогеометрія», які були спрямовані на діагностику особистісних якостей слухачів, на глибше пізнання самого себе на ознайомлення з психодіагностичною складовою професійної діяльності психолога.

Психодіагностика викликала неабиякий інтерес в учнів та низку запитань до ведучих, стосовно специфіки професій психолога.

Присутні подякували викладачам та висловили бажання подальшої співпраці з кафедрою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *