Відбувся Осінній кубок КВН: перемогу виборов ФПМ

Відбувся Осінній кубок КВН: перемогу виборов ФПМ

В Університеті державної  фіскальної служби України (далі – УДФСУ) провели Осінній кубок КВН, який організував студентський ректорат за сприяння Профкому студентів та курсантів УДФСУ, Профкому студентів Ірпінського державного коледжу економіки та права, а також університетської крамниці Study Shop.

Участь у грі взяли 6 команд, 3 з яких представляли Навчально-науковий інститут права –  «Бладс», «Андрей», «Без цензуры», 2 – Навчально-науковий інститут обліку, аналізу та аудиту – «Первый опыт»,  «Второй этаж» і команда «Все по чуть-чуть» прдставила Факультет підготовки перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ).

Тема Осіннього кубку – «Мамо, я у телевізорі». Кожна команда отримала свій жанр кіно і змагалася у 3 конкурсах – «Візитка, «Домашка» та «Розминка». За реакцією глядачів та коментарів членів журі було зрозуміло, що справжнім проривом гри стала команда «Андрій», яка складалася всього із 2 учасників реальних та 1 віртуального. Хлопці претендували на першість, але їх підвела «Домашка», яку вони не змогли презентувати, а рахуй, що не зробили взагалі. 

Тому, за підсумками гри, перемогу отримали представники ФПМ «Все по чуть-чуть», ІІ місце посіла команда «Без цензури», ІІІ – «Второй этаж». Найкращою актрисою Осіннього кубку КВН обрано учасницю команди «Второй  этаж», а найкращим актором став віртуальний учасник команди «Андрей». 

Проте, як завжди, перемогла дружба і любов до рідного УДФСУ.

Більше фото встигніть знайти за посиланням https://fex.net/s/pfbr7dk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *