В університеті відбувся «Студентський Майданс»

В університеті відбувся «Студентський Майданс»

В Університеті державної фіскальної служби України  відбувся «Студентський Майданс»,  перший етап фестивалю-конкурсу «Дебют першокурсника», який став традиційним та проходить уже третій рік поспіль. Конкурс організував центр творчого розвитку та виховання студентів «Сузір’я» з метою об’єднати талановиту молодь в єдиному творчому пориві відстояти честь свого інституту.

Участь у конкурсі взяли: ННІ права; ННІ обліку, аналізу та аудиту; ННІ фінансів, банківської справи; ННІ економіки, оподаткування та митної справи, ННІ інформаційних технологій, ННІ гуманітарних наук, а також Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції.

Оцінювали конкурс суддя національної категорії Федерації східного танцю України Ірина Загоруйко; заслужена Артистка Автономної республіки Крим Наталія Пудрик; ректор Інституту третього віку, керівник соціального проекту «Освіта впродовж життя» Леся Дзебчук та директор Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Пілевич, очолив склад журі ректор університету Павло Пашко.

За словами ректора, обрати переможця було непросто, тому що всі учасники підготувалися професійно. «Учасники виступили на гідному рівні, відчувався професійний підхід до завдання, сподобалися всі і було важко когось виділити, але довелося», – сказав Павло Пашко.

Отже, перемогу здобув ННІ фінансів, банківської справи; друге місце посів Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, а третє місце виборов ННІ обліку, аналізу та аудиту.

Переможці не стримують шалених емоцій та стверджують, що показати гідний результат допомогла одна із найсильніших енергій світу, яка їх об’єднала. «Нас об’єднала любов! Любов до тої справи, яку ми творили, любов і взаєморозуміння один між одним, любов і повага між конкурсантами інших інститутів. Для мене особисто – діти перевершили самих себе!», – поділилася враженнями постановник танцю Катерина Дубініч-Тарапата і подякувала «усім тим, хто причетний до цього прекрасного дійства».

Вітаємо переможців та інформуємо, що 14 листопада відбудеться ІІ етап конкурсу «Дебют першокурсника» – танцювальне шоу «Творчий калейдоскоп». Бажаємо усім учасникам перемоги!

Більше фото за посиланням – Студентський Майданс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *