В університеті гостинно прийняли делегацію Державної податкової адміністрації Китаю

В університеті гостинно прийняли делегацію Державної податкової адміністрації Китаю

До Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ), на запрошення ректора Павла Пашка, завітала делегація Державної податкової адміністрації Китайської Народної Республіки (далі – ДПА КНР), а саме: заступник Голови ДПА КНР Жен Жунва, генеральний директор Центру управління електронним оподаткуванням ДПА КНР Ван Венцін, заступник генерального директора Департаменту обслуговування платників ДПА КНР Чжан Вейхуа, представниця Департаменту міжнародного оподаткування ДПА КНР Ван Літін, аташе Посольства КНР в Україні Чжао Вей та радник з торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні Лю Цзюнь, а також в.о. директора Департаменту стратегічного розвитку та міжнародного співробітництва Державної податкової служби України Оксана Степаненко та радник голови Державної податкової служби України Андрій Колотій.

У рамках візиту було урочисто відкрито аудиторію, присвячену Китаю, та офіс Анатолія Александрова, головуючого у Робочій групі з посилення потенціалу податкових адміністрацій (BRITACEG), яка є керівним органом міжнародної ініціативи «Один пояс, один шлях» (BRITACOF).

Участь в урочистостях взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, Перший проректор з науково-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Дмитро Ковальчук, проректор з інфраструктури Денис Пудрик, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції Василь Чмелюк, в.о. проректора з наукової діяльності Володимир Коротун, Учений секретар УДФСУ Оксана Ярова та директор ННІ економіки, оподаткування та митної справи  Костянтин Швабій, а вражали гостинністю та українською культурою вихованці центру творчого розвитку студентів «Сузір’я».

Хоч візит був недовгим, проте, дуже насиченим. Гості познайомилися із життям та діяльністю університету; завітали на заняття до студентів різних спеціальностей; відкрили аудиторію, присвячену китайські культурі; поспілкувалися із студентами, які вивчають китайську мову; відвідали святковий концерт на честь їхнього приїзду та обговорили модель подальшої співпраці. А завершила візит – церемонія чаювання за китайськими традиціями.

Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1BsqZbUIJhWTEWrrs7sV8EQ3uGiZZgZcO

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *