Відбувся брейн-ринг кафедри

Відбувся брейн-ринг кафедри

Кафедрою фінансового права Навчально-наукового інституту права в рамках проведення декади кафедри було організовано 20 листопада 2019 року інтелектуальну гру «Брейн-ринг з митного права». Організаторами заходу були викладачі кафедри: Сластьоненко О. О. – к.ю.н., доцент та Фоменко Ю. О. – старший викладач. Захід проходив під керівництвом завідувача кафедри фінансового права – д.ю.н., доцента Мацелик Т. О. Вона також була головою журі, до якого ще увійшли заступник завідувача з навчально-методичної роботи – Гарбінська-Руденко А.В., к.ю.н., доцент та заступник завідувача з наукової роботи – Мельник О. П., к.ю.н., доцент.

Змагалися 4 команди студентів 4 курсу, які завершують вивчення дисципліни «Митне право». Команди першого потоку мали назви: «Зона митного режиму» та «Ембарго». Другий потік представили команди «Митні феї» та «Митна ліга». Перемогу здобула команда «Митні феї», яка набрала найбільшу кількість балів у загальному підрахунку. Також було визначеного кращого капітана. Перемогу в даній номінації здобув капітан команди «Митна ліга», студентка групи ПБП–16-4 Кухаревич Анна.

Переможців, кращого капітана та всіх інших учасників було нагороджено сертифікатами «Знавців митного права». З вітальним словом до учасників звернулася завідувач кафедри фінансового права – д.ю.н., доцент Мацелик Тетяна Олександрівна.

До заходу активно долучилися члени НТСК кафедри фінансового права на чолі з головою наукового товариства Дорошенко Юлією та її заступником Бондревою Анною. Всі учасники гри отримали безцінний досвід та позитивні враження і мали змогу проявити свої знання з дисципліни «Митне право». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *