Новим студентським ректором УДФСУ став Дмитро Пшеничко

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбувся II етап виборів на посаду Студентський ректор УДФСУ між кандидатами Дмитром Пшеничком та Микитою Буйновським. На заході були присутні ректор УДФСУ Павло Пашко та заступник начальника факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції з виховної роботи Семен Бобік. Незалежними спостерігачами за процесом виборів було запрошено завідувача відділу організації виховного процесу та соціальних питань Ларису Снігир та заступника завідувача відділу організації виховного процесу та соціальних питань Ларису Нікітіну.

На початку виборів на пост Студентського ректора затвердили регламент, потім кандидати представили свою виборчу програму та відповіли на запитання присутніх. Після цього, делегати від кожного Навчально-наукового інституту та Факультету, які зареєструвалися і отримали іменні мандати для голосування зробили свій вибір. Варто зазначити, що всього проголосувало 107 присутніх.

За результатами голосування новим студентським ректором УДФСУ обрали курсанта Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Дмитра Пшеничко. Його кандидатуру підтримали 64 учасників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *