В Університеті відбувся День відкритих дверей

В Університеті відбувся День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – Університет) відбувся День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям Університету, напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу, а також з метою інформування гостей про організацію практик, стажувань та можливостей працевлаштування.

Участь у заході взяли Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директори Навчально-наукових інститутів, а також професорсько-викладацький склад Університету.

Познайомитися із навчальним закладом, а також  отримати відповіді на запитання до Університету прибули майбутні студенти з різних регіонів України. Вони мали можливість познайомитися з різними Навчально-науковими інститутами та Факультетом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, які проводили різноманітні заходи, а саме:

  1. ННІ права – правовий брейн-ринг.
  2. ННІ економіки, оподаткування та митної справи – майстер-клас «Податкова клініка».
  3. ННІ фінансів, банківської справи та страхування –  інтелектуально-розважальна гра «Фінансова монополія», фінансовий турнір та лекторій «Менеджмент майбутнього».
  4. ННІ обліку, аналізу та аудиту – учнівська предметна олімпіада «Крок у майбутнє»  з математики.
  5. ННІ інформаційних технологій – презентація роботи 3 D принтера та  дрона, а також квест «Програмісти – це сьогодення та майбутнє».
  6. ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації – відкрите тренування з дзюдо.
  7. ННІ гуманітарних наук – інтерв`ю «Переваги професії журналіста», перегляд відеофільму «Спеціальність «Журналістика» та презентація на тему «Human Rights Day».
  8. Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – Показові виступи СК “Легіон”, практичне заняття з “Збирання та розбирання АК та ПМ”, проведення інтерактивної гри «Правоохоронці-найважливіша професія у державі», проведення інтерактивної гри «Дешифрувальник», презентація технічних засобів митного контролю, а також презентація криміналістичних об’єктів.

Варто зазначити, що Університет запрошує вступників побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини, а для цього щомісяця і проводять Дні відритих дверей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *