Все починається з любові: в університеті відзначили День закоханих

Все починається з любові: в університеті відзначили День закоханих

14 лютого, традиційно, у багатьох країнах світу відзначають День закоханих. День вшанування одного із найпрекрасніших почуттів у світі. В українській мові є аж два слова, якими називають це прекрасне почуття – кохання і любов. Саме їм присвячено велику кількість віршів, од, пісень, фільмів, вистав, танців та простих душевних розмов. Майже всі релігії світу говорять про любов, як про божественне почуття, а класики стверджують, що люди ми тільки тоді, коли сильно любимо і що все починається з любові. 

Хоч святкування цього дня викликає чимало протиріч, адже для когось це довгоочікуване свято із усіма традиціями, а для когось – лише дата у календарі. Проте, ніколи не буває зайвим сказати близьким та рідним людям як ми їх любимо. Сказати поки ще не пізно, поки є кому, адже як писала Ліна Костенко, страшні слова, коли вони мовчать. І всім відомо, що словом можна, навіть, вбити, або навпаки, повернути людину до життя. А слова, сповнені любові, окриляють і мотивують на нові звершення та перемоги. Тож, нехай у світі буде більше любові і добрих слів.

Приділили увагу любові і в Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ). Окрім того, що у навчальному закладі панувала романтична атмосфера, різні заходи були проведені студентами та для студентів в усіх Навчально-наукових інститутах (далі – ННІ) УДФСУ та на Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет). 

Зокрема, ННІ фінансів, банківської справи провів для студентів гру «Швидкі побачення», а ННІ обліку, аналізу та аудиту спільно із Ірпінським коледжем економіки та права запустили у небо небесні ліхтарики, запалюючи свої серця. У свою чергу, ННІ економіки, оподаткування та митної справи організував конкурс «Мій зможе». А ННІ інформаційних технологій провів виховну годину «День закоханого комп’ютерника» на якому присутні вивчили, як звучать слова кохання різними мовами світу, вішаючи кожну фразу на міжнародне дерево любові. 

А, ось, у ННІ права облаштували спеціальну фотозону для закоханих та провели гру «Хлопці проти дівчат». ННІ гуманітарних наук у своєму Irpin Life Blog розповів, що таке кохання для ірпінчан та як вони відзначають цей день. Красивими проникливими словами, наповненими любові, привітав усіх ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації. Наукова бібліотека УДФСУ провела літературну годину «Все починається з любові…», а студенти Університету третього віку «СВІТ» відвідали англомовний клуб, де поспілкувалися про День закоханих у різних країнах світу. Підсумком святкування Дня закоханих стала святкова дискотека від Факультету.

Всі різні, але всі об’єдналися навколо найсильнішого почуття у світі – кохання! Почуття, яке спонукає робити великі справи, йти до мети, ставати кращими, перемагати, долати вершини і просто бути людиною!

Кохайте та будьте коханими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *