Відбувся випуск магістрів ННІ інформаційних технологій

Відбувся випуск магістрів ННІ інформаційних технологій

          В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулася церемонія випуску магістрів Навчально-наукового інституту інформаційних технологій (далі – ННІ ІТ). Участь в урочистостях взяли ректор Павло Пашко, проректори, директори різних Навчально-наукових інститутів УДФСУ, весь професорсько-викладацький склад ННІ ІТ на чолі із директором Артуром Горбовим, а також гості навчального закладу.

          Церемонія розпочалася вшануванням пам’яті героїв Небесної сотні хвилиною мовчання. Після якої ректор Павло Пашко привітав випускників. «Вітаю вас із вашим святом! Ми хочемо, щоб виходячи із університету, ви не тільки були спеціалістами, а й були організаторами будь-якого процесу. Щоб отримали навик захисту своїх прав, як студента та як громадянина. Це є набір функцій якому наш університет навчає», – підкреслив ректор.

          У свою чергу, директор ННІ ІТ Артур Горбовий підкреслив, що випускники цього інституту особливі і побажав їм гарного майбутнього. «Ви – найкращі у цій спеціальності, ви – найінноваційніші, ви – найексклюзивніші! Бажаю, щоб ті знання та досвід, які ви отримали у стінах нашого університету, використовували і удосконалювали. Бажаю вам гарного майбутнього», – сказав він та розпочав церемонію вручення дипломів.

          Після отримання дипломів, випускники проголосили клятву на вірність УДФСУ, почепили один одному значки випускника та, за традицією, заспівали Гімн університету і підкинули конфедератки на удачу. Крім цього, магістри написали свої побажання у капсулу часу, яку зможуть відкрити через 20 років на зустрічі випускників.

          Бажаємо випускникам нових звершень та перемог!

Більше фото за посиланням https://fex.net/ru/s/rvpx7so

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *