За час карантину до медцентру УДФСУ звернулися близько 160 разів

За час карантину до медцентру УДФСУ звернулися близько 160 разів

Медичний центр Університету державної фіскальної служби України дотримується загальних рекомендацій для медичних установ вторинної та третинної ланки – максимально консультувати пацієнтів дистанційно, а також рекомендацій – скасувати всі планові консультації, обстеження, оперативні втручання і саме тому перейшов на дистанційний режим роботи. 

У медустанові є черговий терапевт, а решта медпрацівників працюють в онлайн режимі. Підготовлена уся необхідна документація, яку, при необхідності, можна отримати у чергового лікаря без безпосереднього контакту з іншими хворими. 

За час карантину, до медичного центру звернулися близько 160 разів. Більшість звернень терапевтичного спрямування. 28 пацієнтів отримали дистанційну консультацію гінеколога, 31 – невролога, 7 – кардіолога, а також було 4 гострих випадки стоматологічного профілю, які успішно проліковано в умовах медичного центру з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Варто зазначити, що в УДФСУ закуплені всі необхідні засоби індивідуального захисту, а саме маски, рукавички, марля, бинти, для додаткового пошиття масок, засоби дезінфекції рук та поверхонь, безконтактні термометри. Ведуться графіки поточного генерального прибирання та екстреної дезінфекції, закриті всі входи у навчальний заклад, окрім центрального входу. 

Варто підкреслити, що співробітники працюють у масках, попередньо зайшовши до будівлі через процедуру термометрії, а також дезінфікують руки засобами, що знаходяться на вході. Крім цього, в УДФСУ ведеться облік захворівших студентів та співробітників. 

Нагадаємо, що з початком карантину медичний центр УДФСУ прийняв рішення надавати безкоштовну консультативну допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *