Студенти УДФСУ та Moodle перейшли на «ти»

Студенти УДФСУ та Moodle перейшли на «ти»

Як відомо, карантин не зміг поставити  Університет державної фіскальної служби України на паузу і навчальний заклад перейшов на дистанційне навчання у системі Moodle . Із першого дня карантинних заходів студенти та викладачі університету проводять заняття в он-лайн режимі і не відриваються від навчального плану, тому протягом одного дня систему можуть відвідати майже 6000 разів . Адже, головне завдання УДФСУ – не порушувати право студентів на своєчасне отримання потужних знань та максимально зручний освітній процес. 

Варто зазначити, що нововведення в університеті, не відразу вдалося освоїти на відмінно і в студентів виникало багато питань і труднощів. Саме тому, було створено YouTube-канал дистанційної освіти з покроковими інструкціями щодо користування Moodle. Тут є вдосталь інформації, як для студентів так і для користувачів.

Крім цього, в УДФСУ створено чати в Telegram та Instagram, де можна обговорювати дистанційне навчання, отримувати консультацію та відповіді на будь-які питання.

Проте, статистка відвідування YouTube-каналу та активність у чатах останніми тижнями показують низьку активність, а це автоматично означає, що студенти з Moodle давно на «ти». І в УДФСУ є всі шанси закінчити навчальний рік вчасно!

Поки інші думають, ми уже активно користуємося! До успіху разом з УДФСУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *