Підсумки Першого регіонального конкурсу екологічних проектів,  який відбувся дистанційно в режимі онлайн 24 квітня 2020 р.

Підсумки Першого регіонального конкурсу екологічних проектів, який відбувся дистанційно в режимі онлайн 24 квітня 2020 р.

Професорсько-викладацький склад кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки ННІ інформаційних технологій 24 квітня 2020 р. на базі Університету державної фіскальної служби України провів дистанційно в режимі онлайн І Регіональний конкурс екологічних проектів серед учнівської та студентської молоді, присвячений Всесвітньому Дню Землі, Міжнародному дню лісів, Всесвітньому дню водних ресурсів, Українському дню довкілля.

В цілому, у конкурсі взяли участь 182 учасника, які представили 154 роботи. Приємно, що серед наших конкурсантів є представники не лише з Ірпінського регіону і Київщини, а й з Чернігова, Сум, Прилук, Львова, Краматорська, Черкас.

ПЕРЕМОЖЦЯМИ СТАЛИ

В номінації “Відеоролик екологічної тематики

В номінації ЕКО-анімація” та  “Презентація “Моє ЕКО-місто: сьогодення та майбутнє””

В номінації “Пластикові відходи: друге життя”(конкурс виробів) та “ЕКО-фотоконкурс”

В номінації Конкурс екологічних плакатів та малюнків” та Конкурс ЕКО-публікацій (художніх, публіцистичних)

Роботи переможців виставлені на сторінці ФБ кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки: https://www.facebook.com

 

Від імені організаторів

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ

і запрошуємо до участі

у ІІ Регіональному конкурсі екологічних проектів

серед учнівської та студентської молоді,

який відбудеться у березні-квітні 2021 р.

До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *