На кафедрі економіки підприємства проведено Науковий сніданок-дискусію «Наука у цифровому просторі»

На кафедрі економіки підприємства проведено Науковий сніданок-дискусію «Наука у цифровому просторі»

18 травня 2020 року о 10:00 відбувся науковий сніданок-дискусія «Наука у цифровому просторі» членів клубу «Економіст&Підприємець» в форматі онлайн-зустрічі.

Організатором та модератором зустрічі виступила заст. завідуючого кафедри економіки підприємства, к.е.н., доцент Вікторія Вікторівна Гурочкіна, серед учасників дискусії на заході були присутні викладачі кафедри студенти, члени наукового клубу «Економіст&Підприємець», а також випускники магістерських програм кафедри 2019-2020 н.р.

Під час зустрічі обговорили актуальні питання розвитку науки в Україні, її проблеми та подальші перспективи розвитку в умовах цифровізації. З цікавою доповіддю на зустрічі виступив студент ІІІ курсу спеціальності 051 «Економіка» Михайло Дубчак, який розповів про використання цифрових технології для власного розвитку як експерта в сфері SMM. Також, студенти поділилися власним досвідом участі у всеукраїнських наукових та міжнародних конкурсах, підготовкою та написанням наукових статей.

Приємним моментом зустрічі стало привітання Громової Андріани, випускниці магістерської програми «Економіка та управління проектами в підприємницькій діяльності», з отриманням диплому ІІІ ступеня у 2 турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із спеціалізації «Підприємництво».

Професорсько-викладацький склад кафедри економіки підприємства на чолі з її завідувачем, д.е.н., професором Ларисою Леонідівною Лазебник, щиро дякує нашим студентам та випускникам за активну участь у заході та науковій діяльності кафедри в цілому та бажає творчих успіхів та нових наукових досягнень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *