Кафедрою податкової політики УДФСУ проведено день відкритих дверей 23 травня  2020 року в дистанційному форматі (он-лайн)

Кафедрою податкової політики УДФСУ проведено день відкритих дверей 23 травня 2020 року в дистанційному форматі (он-лайн)

23 травня  2020 року кафедрою податкової політики Навчально-наукового інституту економіки оподаткування та митної справи Університету ДФС України проведено День відкритих дверей. Через гул-форму зареєструвалося на захід 43 абітурієнти з різних регіонів України: зокрема Києва та області, Волинської, Донецько, Житомирської, Полтавської, Дніпропетровської, Рівненської та Одеської областей.  День відкритих дверей проведено у програмі «ZOOM» в режимі он-лайн. На заході виступили завідувач кафедри податкової політики д.е.н, професор Володимир Олександрович Осмятченко, заступник директора з навчально-методичної роботи ННІ економіки, оподаткування та митної справи Бугай Тетяна Володимирівна, заступник завідувача кафедри податкової політики з виховної роботи д.е.н., професор Ізмайлов Ярослав Олексійович з презентаціями спеціальностей та освітньо-професійних бакалаврських та магістерських програм. Абітурієнтам та їхнім батькам було донесено інформацію про правила прийому до УДФСУ у 2020 році. Була представлена інформація про особливості вступу та специфіку навчання в УДФСУ, проходження військової кафедри, поселення у гуртожиток, заняття спортом, наукою, культурою тощо. Акцентовано увагу на можливості навчання за практично-орієнтованою формою навчання, що реалізується кафедрою податкової політики у рамках пілотного проекту під назвою  «дуальна освіта». Також відбулося активне обговорення питань, які цікавлять майбутніх вступників, де вони та їхні батьки отримали максимально вичерпну відповідь на ті питання, які їх цікавлять. Отже, день відкритих дверей в перше пройшов у дистанційному он-лайн спілкуванні, викладачі отримали неоціненний досвід проведення такого заходу у незвичній формі, а абітурієнти та їх батьки – інформацію про УДФСУ з вичерпними відповідями на питання. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *