УДФСУ та Держмитслужба офіційно розпочали співпрацю

УДФСУ та Держмитслужба офіційно розпочали співпрацю

Ректор Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) Павло Пашко та  в.о. голови Державної митної служби України (далі – Держмитслужба) Ігор Муратов підписали Договір про співробітництво, яким встановлено розвиток співпраці у різних сферах, зокрема, у підготовці фахівців з вищою освітою та сприяння їхній практичній підготовці, а також підвищення професійної кваліфікації посадових осіб Державної митної служби України.

         Важливим кроком у майбутній співпраці між УДФСУ та Держмитслужбою стало і підписання Меморандуму про імплементацію дуальної освіти. Основною метою якого є тісні взаємини задля сприяння реформі публічних фінансів в Україні та підвищення ефективності державної служби. А одним із основних напрямків – забезпечення проходження студентами УДФСУ магістерської програми «Менеджмент митної справи» працевлаштування під час навчання на програмі в органах Держмитслужби.

         Нагадаємо, що у січні цього року у Головному управлінні Державної податкової служби у м. Києві 10 студентів-магістрів УДФСУ склали Публічну Присягу державного службовця пілотного проєкту дуальної форми навчання магістерської програми «Фіскальне адміністрування», який  дає можливість поєднувати навчання із роботою. Основна мета проєкту – сприяння побудові нової культури держслужби, заснованої на професіоналізмі, відповідальності та прозорості.

         Наприкінці зустрічі Павло Пашко та Ігор Муратов побажали один одному плідної співпраці та успішної реалізації усіх планів.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *