Студентка Анна Лисенко стала найкращою боксеркою України

Студентка Анна Лисенко стала найкращою боксеркою України

Міжнародна федерація боксу (AIBA) у зв’язку зі святкуванням Міжнародного дня боксу, який щорічно відзначається 22 липня, ввела номінації «Найкращий у боксі-2020» (AIBA BEST IN BOXING 2020). Відповідно до критеріїв, лауреати отримують нагороди не лише за спортивну діяльність, але і за свою соціальну активність. Як повідомляє Федерація боксу України (ФБУ), ця відзнака започаткована з метою популяризації боксу у світі, а також для стимулювання найкращих особистостей – боксерів, тренерів, суддів та організаторів, відзначаючи їхній внесок у розвиток, пропаганду і зміцнення боксу в кожній країні світу.

Раді повідомити, що найкращою боксеркою України визнано студентку Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України – Анну Лисенко.

Вітаємо спортсменку! Пишаємося її успіхами та бажаємо нових перемог!

Довідково:

Міжнародна асоціація аматорського боксу (англ. Amateur International Boxing Association, скор. англ. AIBA) – керівний орган аматорського боксу на міжнародному рівні, який надає звання чемпіона світу та у підлеглих чемпіонатах, організовує боксерські поєдинки, в тому числі боксерські чемпіонати світу і бої на Олімпійських іграх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *