ІІІ фестиваль «Irpin Dobro Fest»: онкохворі дітки отримали новий шанс, рак – жодного

ІІІ фестиваль «Irpin Dobro Fest»: онкохворі дітки отримали новий шанс, рак – жодного

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) спільно із громадською організацією «ІРПІНЬ – НАШ КРАЙ!» та за сприяння благодійного фонду «Таблеточки» провели щорічний, уже ІІІ, фестиваль «Irpin Dobro Fest». За традицією – збирали кошти для онкохворих діток нашого краю. Кожний учасник забігу зробив благодійний внесок і загалом було зібрано майже 40 тисяч гривень.  Завдяки нашим з вами спільним зусиллям, дітки отримали новий шанс, а рак – жодного!

Участь у благодійному вечорі взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, проректор з міжнародної діяльності та інвестицій Наталія Мацелюх, проректор з питань підготовки кадрів податкової міліції – начальник Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Василь Чмелюк, директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і  бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський, в.о. міського голови – секретар Ірпінської міської ради Андрій Літвинов, перший заступник міського голови Олександр Маркушин, працівники УДФСУ та Ірпінської міської ради, співробітники «Муніципальної варти» та спортсмени нашого краю.

Після благодійного забігу на гостей фестивалю чекали різні активності, зокрема: спортивні тренування (стрейчинг, функціональний тренінг, карате), перетягування канату, показові виступи, дискотека для дітей та дорослих, а також яскравий сюрприз. Крім цього, для дітей були облаштовані фотозони та працювали аніматори!

Дякуємо всім, хто зміг долучитися до нашого заходу. Робити добрі справи – легко, а разом ще й весело та спортивно! Не дамо раку жодного шансу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *