Ректор Павло Пашко отримав нагороду від Міжнародної дипломатичної місії ОБСЄ

Ректор Павло Пашко отримав нагороду від Міжнародної дипломатичної місії ОБСЄ

Міжнародна дипломатична місія ОБСЄ нагородила ректора Університету державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) Павла Пашка орденом «Миру» 2 ступеню. Нагородження відбулося з нагоди Міжнародного дня миру, який щорічно відзначається в усьому світі 21 вересня. 

Захід, який відбувся на стадіоні УДФСУ, організував Ірпінський державний коледж економіки та права (далі – ІДКЕП) за сприяння УДФСУ. Участь в урочистостях взяли ректор УДФСУ Павло Пашко, директорка ІДКЕП Оксана Пілевич, проректорка з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Наталія Мацелюх, в.о. проректора з адміністративно-господарської діяльності Анатолій Скринник, директор Навчально-наукового інституту спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Ігор Малинський, а також представники Міжнародної дипломатичної місії ОБСЄ Руслан Папенко та Валерій Лазаренко.

Відповідно до витягу з наказу Міжнародної дипломатичної місії ОБСЄ від 18 вересня 2020 року №77 орден «Миру» 2 ступеню вручено за плідну працю в напрямку реалізації політики держави в сфері освіти і науки, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, активну громадянську позицію щодо забезпечення миру і стабільності в країні, високу професійну майстерність, постійне вдосконалення навчального процесу, введення до навчального процесу нових форм та методів навчання, активну діяльність в сфері наукових досліджень, особисті заслуги виявлені під час захисту прав та свобод громадян та з нагоди Міжнародного дня миру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *