Голова Ради молодих вчених УДФСУ Юрій Мискін захистив докторську дисертацію

Голова Ради молодих вчених УДФСУ Юрій Мискін захистив докторську дисертацію

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 27.855.01 відбувся захист дисертаційної роботи Юрія Мискіна на тему «Бюджетна політика забезпечення соціально-економічного розвитку України».

Науковий консультант дисертації – докторка економічних наук, професорка, проректорка з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Наталія Мацелюх. Дисертацію виконано на кафедрі фінансів імені Л. Л. Тарангул УДФСУ на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.08 – гроші, фінанси і кредит.

Науковий шлях Юрія Мискіна розпочався ще в студентські роки. У 2010 році йому присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук, а в 2011 році присвоєно вчене звання доцента кафедри бухгалтерського обліку. На сьогодні він є автором більше 65 наукових праць.

Колектив УДФСУ вітає Юрія Ігоровича з успішним захистом докторської дисертації і бажає йому наснаги та подальших успіхів у професійній діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *