З чудовим настроєм розпочинаємо новий навчальний рік

З чудовим настроєм розпочинаємо новий навчальний рік

Початок нового навчального року для студентів спеціальності «Міжнародна економіка» став особливим завдяки тому, що одну з найважливіших дисциплін – іноземну мову – їм викладає носій мови, кандидат наук, доцент Отуоньє Джой Чідінма, яка другий рік поспіль працює на кафедрі сучасних європейських мов ННІ гуманітарних наук Університету державної фіскальної служби України. Така можливість доступна небагатьом ВНЗ, а пані Джой обрала для роботи саме наш вищий навчальний заклад. 

Студентка групи Мішель Касьянова поділилася своїми враженнями від занять: «За час карантину дуже скучила за університетом, друзями, викладачами. Особливо не вистачало однієї з моїх найулюбленіших дисциплін – англійської мови. Нашій групі дуже пощастило, наш викладач, Джой – носій мови. На заняттях ми практикуємо не тільки письмову, але й розмовну англійську, що дуже важливо для нашої майбутньої професії. Тож, я рада повернутися до нормального навчання і до улюблених годин англійської».

Андріан Калим, студент цієї ж групи зауважив: «Я неймовірно вдячний кафедрі сучасних європейських мов за можливість вивчати англійську мову з носієм. Та ще й з яким! Адже Джой родом з Нігерії і проживала у Великобританії – тож справді знає, як передати свої знання студентам. Вона вміє зацікавити та працювати з кожним – тому час проходить непомітно в насиченому спілкуванні. Я радий, що маю таку нагоду і вірю в те, що ще багато чого навчусь у такого викладача!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *