Відбулось засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту гуманітарних наук

Відбулось засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту гуманітарних наук

25 вересня 2020 року відбулося засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту гуманітарних наук. Директор ННІ гуманітарних наук Суліма Євген Миколайович, д. філос. наук, професор, член-кореспондент НАПНУ повідомив про внесені зміни до складу членів Вченої ради.

Заступник з виховної і профорієнтаційної роботи Готра О.Б. доповіла

про план профорієнтаційної роботи ННІ гуманітарних наук та стратегію співпраці з роботодавцями і стейкхолдерами на 2020-2021 н.р. Завідувачі кафедр доповнили інформацію конкретними пропозиціями.

У Стратегічному напрямі розвитку Навчально-наукового інституту гуманітарних наук зазначено, що системна профорієнтаційна робота- особливий напрямок діяльності Інституту.

Завідувачі кафедр обґрунтували теми науково-дослідних робіт кафедр у контексті Стратегії розвитку Інституту та прозвітували про виконаний об’єм роботи. 

На вченій раді Навчально-наукового інституту гуманітарних наук проведено підсумки обговорення проєкту наказу МОН «Ліцензійні умови 

провадження освітньої діяльності» та перспективу ліцензування магістерських програм: «Психологія», «Психологія бізнесу»; «Глобальні політичні процеси та міжнародні відносини», «Аналітика соціально-політичних процесів»; «Економічна журналістика».

Завідувачі кафедри психології і соціології та кафедри сучасних європейських мов повідомили про підготовку програми та  анкет анонімного опитування студентів І-ІV курсів «Якість навчання іноземної мови студентів УДФСУ».

За всіма пунктами порядку денного Вчена рада інституту прийняла рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *