В Університеті відбулося засідання протиепідемічної комісії

В Університеті відбулося засідання протиепідемічної комісії

В Університеті відбулося засідання протиепідемічної комісії щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. На засіданні відмічено, що загальний стан епідеміологічної ситуації в Університеті контрольований, задовільний та дозволяє продовжувати навчання в змішаній формі, поєднуючи дистанційне та очне навчання здобувачів вищої освіти.

Комісією визначено, що станом на 29 вересня 2020 року в Університеті захворіли одинадцять здобувачів вищої освіти, із них дев’ять знаходиться на самоізоляції за місцем постійної реєстрації, двоє – в ізоляторі в гуртожитку, також підтверджені тести на коронавірусну хворобу у трьох науково-педагогічних працівників та одного співробітника Університету, двоє із них перебувають на самоізоляції в гуртожитку, інші – вдома за місцем постійної реєстрації. 

Усі особи, які контактували із хворими, знаходяться на самоізоляції, студентські групи перебувають на повному дистанційному навчанні, а кафедри – здійснюють роботу віддалено, в дистанційному порядку. Захворівші, які знаходяться в ізоляторі гуртожитку, перебувають там у зв’язку з неможливістю лікуватися в домашніх умовах.

Зазначимо, що у разі суттєвого збільшення випадків захворювання, комісія рекомендуватиме перехід на дистанційну форму навчання в Університеті. 

Закликаємо співробітників, науково-педагогічних працівників та студентів дотримуватися карантинних норм і бути відповідальними! Адже від вашої поведінки та ставлення до оточуючих і свого здоров’я, залежить стан епідеміологічної ситуації не лише в Університеті, а й в усій країні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *