Навчально-науковий інститут права відзначив 25-ту річницю створення

Навчально-науковий інститут права відзначив 25-ту річницю створення

Навчально-науковий інститут права (далі – ННІ права) Університету державної фіскальної служби України (далі – Університет) відсвяткував свою 25-ту річницю з дня створення. Участь в урочистостях взяли ректор Університету Павло Пашко, Перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Олег Шевчук, директор ННІ права Василь Топчій, а також увесь колектив інституту, науково-педагогічні працівники та співробітники закладу освіти. Свято пройшло з урахуванням усіх необхідних епідеміологічних обмежень та рекомендацій. 

Розпочався захід з урочистого внесення Державного прапора та виконання Гімну України. Після цього з вітальним словом виступили ректор Університету Павло Пашко, директор ННІ права Василь Топчій та голова профспілкової організації викладачів та співробітників Марина Кітченко, які привітали присутніх із святом, а також нагородили науково-педагогічних працівників грамотами та подяками за добросовісну і сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди 25 річниці створення Навчально-наукового інституту права і святкування професійного свята – Дня юриста.

Окрім цього, присутні співали гімн ННІ права, переглянули відео-спогад із життя інституту, а також отримали в подарунок музичні привітаннями від артиста Анатолія Бабича та розважальну програму від Заслуженого артиста України, артиста оригінального жанру Михайла Твердого. 

Університет вітає ННІ права із 25-ою річницею з дня створення і бажає процвітання, творчої наснаги та нових звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *